Wat is Cozino?

Cozino is zeker niet de zoveelste webshop die je zonder nadenken je winkelmandje wil laten vullen. Nee, bij Cozino hechten we er veel belang aan dat de spullen die jij via ons of onze vakhandelaren aankoopt, jouw leven ook echt vereenvoudigen. En natuurlijk ook mooier maken.

Initiatief van 3 kwaliteitsmerken


Cozino staat voor: ‘Koken in je eigen stijl’ en ontstond uit een gedeelde passie voor koken en design. Het is een initiatief van Royal Crown en zijn netwerk van sterke Belgische kwaliteitsmerken. Het doel van Cozino is om jou een selectie van de allerbeste designproducten aan te bieden.

Die selectie komt tot stand door een nauwe samenwerking met verschillende gepassioneerde vakhandelaren, verspreid over heel België. Bij hen kan je uiteraard ook terecht voor bijvoorbeeld volledige keukensystemen. Onze vakhandelaars maken je maar al te graag wegwijs in de verschillende trends en mogelijkheden.

Van keukenaccessoires tot lade-indelingen

Bij Cozino shop je tal van knappe designproducten van verschillende topmerken. Doordat we samenwerken met verschillende specialisten, kunnen we jou onder andere álles voor je keuken aanbieden: van apparatuur tot accessoires. Voor sommige merken, zoals AEG, Siemens, ... zijn we zelfs de enige Belgische verdeler van exclusieve lijnen.

Kortom: Cozino is een onestopshop waar je producten koopt die geschikt zijn voor bijvoorbeeld hobbykoks en echte foodies. En het best van al: in een paar klikken kunnen ze van jou zijn. Dankzij onze snelle bezorging geniet je bovendien al binnen de vijf dagen van je aankoop.

Wil je je gekochte items nóg sneller in huis? Dan kan je ze ook laten leveren bij een van onze Cozino Winkelpunten.

Veel shopplezier!

Deze producten passen ook bij je interieur

Ga langs bij één van onze onafhankelijke
keukenspecialisten voor hun professioneel advies.

Ontdek meer 

Wat is de link tussen Cozino en je lokale vakman?

Bij Cozino werken we nauw samen met verschillende Belgische vakmannen en -vrouwen, ook uit jouw buurt.

VAKMAN  COZINO

Waarom zou ik voor Cozino kiezen?

Wij kunnen alvast verschillende redenen bedenken waarom kiezen voor Cozino een goed idee is.

COZINO

Welke garanties biedt Cozino?

Als merk dat prat gaat op kwaliteit, willen we ook al onze klanten een mooi lijstje garanties voorschotelen.

GARANTIE COZINO

Ontdek onze leefkeuken

Laat je inspireren door onze unieke leefkeuken, zo zie je meteen hoe ze in een interieur passen. En het best van al? Je shopt de volledige look gewoon bij Cozino!

KEUKEN COZINO