Maak kennis met de intelligente kookplaten van AEG

AEG lanceerde een bijzonder assortiment inductiekookplaten. En wat voor eentje: de inductiekookplaten zijn voorzien van een temperatuursonde en automatische bakwijzen waardoor je een perfect kookresultaat bereikt. Zelfs als je kookkennis niet zo uitgebreid is! Wij nemen de belangrijkste nieuwe features onder de loep.

De kookplaat die voor jou kookt

Een tweede nieuwigheid is de zogenaamde Sensefry®. Vanaf nu hoef je nooit meer te gissen of de boter of olie in je pan voldoende warm is. Selecteer op de TFT-display simpelweg een gerecht en het gewenste resultaat. Een speciale sensor onder het glas regelt het vermogen van de zone zodat een constante pantemperatuur wordt gehandhaafd. Zo ben je altijd zeker van de beste smaak en textuur tijdens het bakken!

Stressvrij koken dankzij een voedselsensor

De draadloze voedselsensor van de SensePro®-inductiekookplaat meet de kerntemperatuur van een gerecht zodat het kookproces nauwgezet kan worden opgevolgd. Aardappelen koken, saus zachtjes laten sudderen, een biefstuk bakken - of het nu rare, medium of well-done is - het kan allemaal stressvrij. Op de SensePro® kan je zelfs sous-vide koken. Kortom: met deze kookplaat haal je de ideale souschef in huis!

Gedaan met water dat overkookt

Last but not least: de SenseBoil®-inductiekookplaten. Deze beschikken over een speciale sensor onder het glas die detecteert wanneer het water in de pan het kookpunt bereikt. Hierna verlaagt de kookplaat automatisch de temperatuur, en zorgt er zelfs voor dat deze tegen het kookpunt blijft. Superhandig, want zo kookt je water nooit meer over en ga je voedsel- en energieverspilling tegen.

Meer weten over deze innovatieve inductiekookplaten?

Neem een kijkje op de website van AEG of loop langs bij onze keukenspecialisten!

Ga langs bij één van onze onafhankelijke
keukenspecialisten voor hun professioneel advies.

Meer inspiratie van onze keukenspecialisten

Bewaar het overzicht met lade-indelingen van Orgalux

Niemand houdt van rommel, en al helemaal niet in de keuken.

ORGALUX COZINO

Black Steel Beauty in je keuken

Zwart in je keuken is hip. Dan hebben we het niet alleen over het kleurtje op je muren.

ATAG COZINO

Vlekkeloos koken met de slimme oven van Miele

Waarom zou je stressen in de keuken, als alles ook vlekkeloos kan verlopen?

MIELE COZINO