Bosch en Siemens: Duits vakmanschap u extra voordelig!

Staan kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid bovenaanop je lijstje? Dan adviseren we je graag toestellen van Duitse makelij. Goed nieuws: tot eind mei kan je bij Cozino genieten van SPRING CLEANING DEALS op toestellen van Bosch en Siemens met tot €100 cashback en gratis 5 jaar garantie. Aan welke nieuwe technologieën ga jij veel plezier beleven? Dat hangt helemaal af van jouw persoonlijke levensstijl. Onze vakman geeft je graag advies.

Slimme wasmachines

Ja, de wasmachines van Bosch en Siemens worden steeds slimmer en zuiniger. Een perfect voorbeeld is hun i-DOS technologie. Dit intelligente doseersysteem detecteert wat je in de machine steekt en zorgt dat wasmiddel en wasverzachter - volledig automatisch - tot op de millimeter juist worden gedoseerd. Je kan hierdoor jaarlijks zo’n 30% wasmiddel en 7.000 liter water besparen! Zeker als je een groter gezin hebt, kan je voordeel fors oplopen.

Ben je een fashionista? Bij Siemens vind je ook het sensoFresh System dat zelfs bij delicate en niet-wasbare stoffen makkelijk en volledig alle geuren elimineert, door gebruik te maken van actieve zuurstof. Bij Bosch kan je ook kiezen voor het 4D-Wassysteem: dankzij een extra circulatiepomp en wasmiddeldispenser wordt de reinigingskracht van het wasmiddel optimaal benut en wordt de was nog properder in een kortere tijd.

Extra propere droogautomaten

Heb je een druk leven en vergeet je vaak om de filters van je droogkast te reinigen? De droogautomaten met AutoClean technologie (Bosch) of intelligentCleaning (Siemens) zijn de eerste droogautomaten zonder deurfilter en met een condensor die zichzelf reinigt. De pluizen worden automatisch afgevoerd naar een collector die je maar om de 20 wasbeurten hoeft leeg te maken. Een droogautomaat met selfCleaning technologie zorgt continu voor een automatische reiniging en dus constante energiezuinigheid. De deurfilter moet je wel na elke cyclus zelf reinigen.

Hou je van perfectie? Als je een droogautomaat en wasmachine van Bosch kiest met Home Connect functionaliteit, dan heb je de optie Smart Dry: een intelligente technologie die beide machines perfect met elkaar verbindt. De wasmachine stuurt de instellingen van de laatste cyclus (programma, belading en restvocht) naar de droogautomaat.De droogautomaat selecteert dan automatisch de juiste drooginstellingen.

Knappe vaatwassers

De vaatwassers van Bosch en Siemens doen hun werk nog grondiger, voorzichtiger en zuiniger. De ExtraClean Zonevan Bosch werkt bijvoorbeeld met verhoogde waterdruk om extra vuile vaat te reinigen. Mag je er niet aan denken dat je mooie designglazen stukgaan? De glassZone van Siemens garandeert onberispelijk schone glazen in alle veiligheid - zes geïntegreerde sproeiers zorgen voor een diepe reiniging via een continue maar zachte watertoevoer. Ook nieuw is autoOpen dry: op het einde van het droogproces opent de deur zich automatisch. Dat zorgt voor een natuurlijke droging van het vaatwerk zonder extra energie te gebruiken.

Ben je meer onderweg dan thuis? Dan is het voor jou misschien handig dat je de vaatwasser vanop afstand kan starten, of de status van de wascyclus kan checken op je smartphone of tablet. Ja, dat is allemaal perfect mogelijk dankzij de Home Connect technologie. Na het werk nog even snel boodschappen doen? De app laat je zelfs weten wanneer je nieuwe vaatwastabletten moet kopen.

Koelkasten en diepvriezers

Ben je een foodie? In de koelkasten van Bosch en Siemens blijven je voedingswaren extra lang vers. VitaFresh plus van Bosch biedt bijvoorbeeld twee verschillende klimaatzones. Een zone met een lage temperatuur rond 0°C om vlees en vis perfect te bewaren (in twee verschillende lades om overdracht van geur te vermijden). In de tweede zone kan je het ideale vochtigheidsniveau instellen om fruit en groenten langer vers te houden en hun vitamines en smaak zo lang mogelijk te bewaren. Bij Siemens kan dat in de hyperFresh-lade. Ook handig is de lowFrost- en noFrost techniek om ijs- en rijpafzettingen te voorkomen in de diepvriezer. Zo vermijd je onnodig extra stroomverbruik.

Ontdek welke toestellen onze vakman voor jou persoonlijk selectie.

Deze producten passen ook bij je interieur

Ga langs bij één van onze onafhankelijke
keukenspecialisten voor hun professioneel advies.