Waarom strijken als je kan stomen?

Waarom strijken als je kan stomen?

Werken, sporten, de kinderen opvangen, koken, opruimen, … Onze agenda staat propvol activiteiten. En eerlijk gezegd is er tussen al het geren door vaak geen tijd meer over om te strijken. Tijd dus om in te pikken op de trend van het stomen.

Wat is een kledingstomer?
Een kledingstomer is een apparaat dat door middel van stroom kreuken verwijderd uit je kledij. In tegenstelling tot bij een strijkijzer moet je bij een kledingstomer geen druk uitoefenen op je kledij. Zo wordt de ‘strijk’ doen  een stuk minder intensief.

De voordelen van een kledingstomer

Hygiënisch
Tegenwoordig focussen we met zijn allen nog meer op hygiëne. Wist je dat een kledingstomer heel wat bacteriën doodt? Na een stoombeurt ruiken je kleren dus niet alleen fris, ze zijn het ook. Ideaal dus als je alles graag spik en span hebt.

Bye bye strijkplank
Brandvlekken worden verleden tijd en je moet ook nooit meer worstelen met een strijkplank. Je hangt je kleding gewoon op een kapstok en ziezo, je bent helemaal klaar om je kleding kreukvrij te maken.

Eenvoudig in gebruik
Dat kreukvrij maken is trouwens een makkie met een stomer. Waar je vroeger soms eindeloos moest strijken over een hardnekkige plooi, stoom je hem nu in een handomdraai weg. Easy!

Vliegensvlug resultaat
Nu we toch spreken over eindeloos strijken, een kledingstomer is ook supersnel klaar voor gebruik. En ook het stomen neemt bitter weinig tijd in beslag. Zo heb je meer tijd voor dingen die je wél graag doet!

Win zelf tijd met een kledingstomer
Koop hem gewoon vandaag nog online via onze webshop.

2 years ago

Ga langs bij een van onze onafhankelijke
keukenspecialisten voor hun professioneel advies.