Siemens EQ900: voor de echte koffieliefhebber!

Siemens EQ900: voor de echte koffieliefhebber!

Til de kunst van het koffiezetten naar nieuwe hoogten met de meest geavanceerde espressomachine van Siemens. Pas elke kop koffie aan je wensen aan en experimenteer met de vele koffiearoma's, tot in het kleinste detail.

Stijlvol koffie zetten met het iSelect display

Op het 6,8" grote touchscreen (met hoge resolutie) wordt koffie zetten uiterst makkelijk. Je kan het uitgebreide menu doorlopen en je koffie met één swipe aanpassen. 

Siemens EQ900 koffiemachine display

Iedereen barista dankzij de baristaMode

Maak kennis met vele verschillende koffiearoma's en smaakcombinaties met de baristaMode. Dankzij deze functie kan je echt alles van je kop koffie verfijnen. Kies de malingsgraad, de hoeveelheid koffie en melk, de waterdruk of de bereidingstijd en temperatuur van je koffie.

beanIdent System: haal alles uit je boon.

Tal van factoren beïnvloeden het smaakprofiel van een koffieboon. De regio waar ze werd geteeld, het specifieke klimaat en de bodem, alsook de methode voor het roosteren. Het beanIdent-systeem past alle bereidingsinstellingen optimaal aan om te verzekeren dat je het volle aroma verkrijgt. Voer gewoon de variëteit en de mate van branden in, en laat vervolgens de EQ900 aan het werk.

Verschillende voorkeuren, verschillende bonen: dualBean System

Met het dualBean System kan je eenvoudig verschillende kopjes koffie zetten met verschillende bonen. De twee afzonderlijke houders, elk met eigen maler, geven je de mogelijkheid om van smaak te wisselen zonder bonen te moeten vermengen of bij te vullen. 

Klaar voor een tasje koffie? Ontdek de nieuwe Siemens EQ900 koffiemachine nu in bij onze Cozino elektro verdelers.

1 month ago

Ga langs bij een van onze onafhankelijke
keukenspecialisten voor hun professioneel advies.