Novy verlichting

Novy designverlichting voor elk type keuken!

Magie!

Wat denk je? Tijd om het in huis te halen?

Het kan met de nieuwste Novy designverlichting.

Novy verbaast met hun nieuwste keukenverlichting, dankzij de innovatieve ‘gesture control’-technologie. Jij schakelt binnenkort het licht met een handgebaar aan en uit. Sterker nog: even zwaaien en de lichtsterkte en kleur verandert.

Lichtmagie in verschillende maten en vormen

Functionele en sfeervolle wandverlichting, een minimalistische en lichtgevende wandplank of een moderne en stijlvolle hanglamp. De Novy designverlichting komt in drie modellen. Jij kiest wat bij jou en je keuken past.

Novy Shelf (Pro)

Je geniet in je moderne keuken van een rustgevend ruimtegevoel en dankzij de minimalistische wandplanken met geïntegreerde designverlichting kan je die sfeer helemaal doortrekken. Schijn gezellig licht op je favoriete decoratie en switch met een handomdraai naar het ideale licht op je werkblad.

Wil jij ook kunnen toveren met de positie en breedte van de lichtbundel? Dan is de Novy Shelf Pro echt iets voor in jouw keuken.

Novy Pendant

Steelt binnenkort de stijlvolle Novy Pendant hanglamp de aandacht bij je thuis? Ze valt niet alleen op door het ontwerp, maar ook door de beleving: van functioneel wit naar gezellig warm met één handbeweging.

Novy Wall

Deze moderne wandverlichting creëert in een hanomdraai je ideale lichtsetting: fel en helder tijdens het kokerellen, sfeervol warm tijdens het smullen.

Ben jij betoverd door deze innovatieve en knappe keukenverlichting? Spring eens binnen bij een van onze Cozino-specialisten. Ze staan voor je klaar.

1 year ago

Ga langs bij een van onze onafhankelijke
keukenspecialisten voor hun professioneel advies.