Met een geïntegreerde dampkap kook je geur- en geruisloos!

Met een geïntegreerde dampkap kook je geur- en geruisloos!

Een dampkap die goed verstopt zit, zie je steeds vaker – of net niet – in de hedendaagse keukens: het afzuigingssysteem popt met één druk op de knop tijdens het koken uit het werkblad op. De nieuwste kookplaten gaan met hun geïntegreerde afzuiginstallatie zelfs nog een stap verder.

In de nieuwste kookplaten vind je een krachtige dampkap die de lucht naar beneden zuigt nog voordat ze kan opstijgen in je keuken. De geurende damp uit je kookpotten en pannen heeft dus geen schijn van kans en wordt onmiddellijk afgevoerd. Bye bye kookgeuren in je keuken, interieur of kleding.

Dit afzuigingssysteem verslaat al zijn voorgangers op het vlak van efficiëntie én doet z’n werk bovendien geruisloos. Je hoeft dus niet langer meer te roepen als je wil kletsen tijdens het koken.

Ben jij helemaal wild van deze nieuwe dampkappentrend, dan vind je zeker je ding tussen:

 Een Miele KMDA:

trek het elegante design van je keuken door in deze kookplaat met geïntegreerde dampkap die bovendien automatisch de juiste vermogensstand voor je kiest. Klaar met koken? Je steekt de hoogwaardige vetfilter gewoon in de vaatwasser.

Een AEG combohob:

krijg ultieme vrijheid tijdens het ontwerpen van je keuken, dankzij dit assortiment kookplaten met afzuiging. Bovendien is deze ingebouwde kookplaat niet alleen stijlvol en efficiënt,
ze blinkt ook uit in innovatie met een krachtige, ingebouwde dampkap.

Een ATAG Hood-in-Hob:

geniet tijdens het koken van ruimte, creativiteit en contact met je gasten dankzij deze inductiekookplaat waarin de afzuiging werd weggewerkt. Bovendien kan je voor zowel de dampkap als de vier kookzones het vermogen apart instellen. Of doe jij liever beroep op een van de drie automatische programma’s die voor een kookzone de juiste temperatuur garanderen tijdens het kokerellen?

Wil je meer weten over dit type kookplaat? Bezoek een Cozino winkel in jouw buurt of shop online op onze webshop.

1 year ago

Ga langs bij een van onze onafhankelijke
keukenspecialisten voor hun professioneel advies.