Blanco Unit: spoeltafel, kraan en afvalsysteem perfect op elkaar afgestemd!

Blanco Unit: spoeltafel, kraan en afvalsysteem perfect op elkaar afgestemd!

De waterzone in de keuken bestaat doorgaans uit drie systemen: een spoeltafel, een keukenkraan en een afvalsysteem. Waarom dan niet deze drie samenbrengen om jouw dagelijks leven een stukje gemakkelijker te maken?

De BLANCO UNIT voegt de drie items samen tot één geheel dat mooi op elkaar is afgestemd. Dankzij de UNIT maak je van de tijd die je in de keuken doorbrengt een hoogtepunt van je dag. Drinken, voorbereiden en schoonmaken in een paar eenvoudige stappen en zonder je te hoeven verplaatsen want alles bevindt zich nu op één plek. Bovendien wordt alles op maat van de gebruiker samengesteld.


Eén systeem, één oplossing

De drukste plek in de keuken? De waterzone! Daarom is het dus logisch om de afstand tussen de spoeltafel, de keukenkraan en het afvalsysteem zo kort mogelijk te houden. Als oplossing biedt BLANCO een buitengewoon efficiënt systeem: de BLANCO UNIT. Je verandert je keuken in een schitterend georganiseerde ruimte wat zorgt voor meer plezier in de dagelijkse keukentaken en meer tijd voor wat er echt toe doet.


Je favoriete combinaties voor de mooiste waterzone

Over kleuren en smaken valt niet te twisten en dat is in een keuken niet anders. Iedereen zijn keukenstijl is uniek en daarom wordt de BLANCO UNIT door de gebruiker zelf samengesteld. Zo zijn er ideale combinaties voor designliefhebbers, combinaties voor het gezinshuishouden of zelfs voor beginners in de keuken.

Het uitgebreide BLANCO assortiment zorgt ervoor dat een combinatie op maat mogelijk is. Zo zijn de spoeltafels in verschillende maten te verkrijgen en zijn er verschillende installatiemethoden. Bovendien heb je keuze uit drie hoogwaardige materialen (Silgranit, keramiek en roestvrij staal). Je kiest heel eenvoudig voor wat het beste in je keuken past. Bijkomend kan je kiezen voor mengkranen met of zonder uittrekbare sproeikop die je zelfs kan neerklappen als ze voor een venster staan.

Voor elke smaak en voorkeur is er een passende combinatie van gewenste mengkraan, favoriete spoeltafel en afvalsysteem!

2 years ago

Ga langs bij een van onze onafhankelijke
keukenspecialisten voor hun professioneel advies.