Beko Split & Cook: drie ovens voor de prijs van één!

Beko Split & Cook: drie ovens voor de prijs van één!

Sta jij graag te kokkerellen achter het fornuis, dan droom jij waarschijnlijk ook van een grote oven. Hoewel dat tijdens dat etentje onder vrienden of de jaarlijkse familiebarbecue een geschenk is, is dat voor de vaak kleinere gerechten die je bereidt overbodig. Dankzij Beko proef jij van het beste van beide werelden (of in dit geval type ovens.)

Hallo Split & Cook-technologie

Jij koopt één oven die je net als elk ander toestel kan bedienen, maar met de hulp van een scheidingselement splits je hem in twee kleinere ovens. Jij kan vervolgens zowel het bovenste als het onderste gedeelte apart of tesamen gebruiken. En dat zonder dat smaken zich vermengen. De temperatuur van de twee compartimenten mag tijdens de bereiding zelfs tot 80°C van elkaar verschillen én je kan de bereidingstijd van elk deel afzonderlijk bepalen. Wil je een kleine maaltijd in de oven steken? Ga voor het onderste compartiment van de oven, want daarmee bespaar je tot 40% energie. Met de Split & Cook-technologie geniet je dus alleen maar van voordelen.

Sneller en gelijkmatiger

Beko liet zich bovendien inspireren door de luchtvaartsector en ontwikkelde de AeroPerfect-technologie. Daardoor zijn je gerechten een pak (tot 27%) sneller klaar én garen ze veel (tot 40%) gelijkmatiger. Een krachtige ventilator stuwt de warmte door de oven terwijl drie weerstanden samenwerken om de warmteverdeling te optimaliseren. Tegelijkertijd verlies je minder warmte.

9 months ago

Ga langs bij een van onze onafhankelijke
keukenspecialisten voor hun professioneel advies.